Sensory Evaluation of Food

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Sensory Evaluation of Food covers all the basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. The fundamental theories, both psychological and statistical, are presented, which form the basis a…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Sensory Evaluation of Food

    Sensory Evaluation of Food covers all the basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. The fundamental theories, both psychological and statistical, are presented, which form the basis and rationale for sensory test design.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Pocket
    Utgivelsesår
    2016
    Forlag
    Springer-Verlag New York Inc.
    Språk
    Engelsk
    ISBN
    9781493950393
    Utgave
    10
    Sider
    596
    Høyde
    260
    Bredde
    193

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.