Tanker

Tanker

dikt om våre forunderlige og underfundige liv

Pris
198,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Kolofon forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788230010938
Sider 36

Om Tanker

Debutant på 91 Min mors kusine, Inger Hedberg, født 30.12. 1922 i Kristiania, møtte jeg for første gang ved feiringen av henne 85-årsdag, hvor hun åpenbarte seg som en skriveglad, sprudlende dame med opplesing av egne dikt. Det har vært en stor glede, en bonus i livet, å bli kjent med henne, hennes dikt, historier, fortellinger, interesser og sosiale engasjement. Hun har vært aktivt medlem av IOGT i mer enn 50 år! I de siste 15-20 årene har hun vært en meget kjær og etterspurt oppleser av sine dikt. Da jeg ble oppmerksom på ønskene fra tilhørere om en diktsamling, tok jeg initiativ til at dette kanskje kunne bli oppfylt. Med økonomisk støtte av IOGT og medlemmers generøsitet har en utgivelse nå blitt en realitet. Her er boken! ?Tanker?. En samling dikt, spunnet med varme og glimt i øyet, rundt vårt mangfoldige dagligliv! Aril Martinsen.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn