Nylig sett
Nytt i ønskelisten
I handlekurven
Ingen nylig sett
Simplissime

Simplissime

verdens enkleste kokebok

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Memo
Språk Bokmål
ISBN 9788293493051
Sider 383
Originaltittel Simplissime
Se flere detaljer  

Om Simplissime

Førstehjelp for nybegynneren på kjøkkenet! Her kommer en uvurderlig kjøkkenbibel for alle som pleier å stille spørsmålet: Hva skal vi ha til middag i dag? Med denne bokens ekstremt tydelige trinn for trinn-oppskrifter bygger du opp et suverent grunnlag for videre eksperimenter i kjøkkenet. Boken er perfekt til dem som nettopp har flyttet hjemmefra, tenåringer som begynner å hjelpe til mer hjemme og ellers alle andre som er glad i god mat og vil forbedre sine kjøkkenferdigheter. I Simplissime har Jean-Francois Mallet hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Dette er virkelig VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet. Jean-Francois Mallet er kokk og matfotograf. Hans kokebok Simplissime har blitt en enorm suksess i hjemlandet Frankrike med over 2 millioner solgte eksemplarer.

«Simplissime snur mange gamle kulinariske regler opp-ned.» Alexander Lobrano, Wall Street Journal «Blinkskudd! Jean-Francois Mallet har laget en ny kulinarisk bibel.» Elle Magazine «En genistrek! Den vil forandre livet ditt.» Anne-Laure Le Gall, Paris Match «En fantastisk bruksbok til kjøkkenet!» Alison Bowen, The Chicago Tribune

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Anbefalt


Tips en venn