Harry Potter og barnets forbannelse

del én og to

Harry Potter og barnets forbannelse
Pris
Pris
349,- 349,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202525460
Sider 343
Originaltittel Harry Potter and the cursed child
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Innbundet Engelsk
Pocket Engelsk
Pocket Bokmål
E-Bok Nedlastbar Svensk
E-Bok Nedlastbar Dansk
E-Bok Nedlastbar Finsk
E-Bok Nedlastbar Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
E-Bok Nedlastbar Svensk

Om Harry Potter og barnets forbannelse

Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder. Harry Potter og Barnets forbannelse er et skuespill i to deler, som skal sees i rekkefølge. Spesialutgaven er basert på prøvemanuset og vil være i salg til den endelige utgaven av manuskriptet utgis i 2017.Harry Potter og Barnets forbannelse regnes som den åttende boken om Harry Potter.

"Igjen har J.K. Rowling tryllet frem en fascinerende og kompleks Harry Potter-story, ispedd passe doser humor, sterke følelser, dramatisk fremdrift og mørk ondskap - samt heldigvis en ny generasjon uredde antihelter med tryllestav. [...] vi er fullt og helt tilbake i det magiske og dypt originale Potter-universet. [...] La oss håpe at «Harry Potter og Barnets forbannelse» ikke blir det siste eventyret Rowling spinner fra sin unike magiske verden." Jon H. Rydne, VG

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
1
3
0
2
1
1
0
Skriv anmeldelse

Monica
19. februar 2018

Skuffet

Beklageligvis ble jeg skuffet med denne boken. Jeg likte ikke formen den ble skrevet på, og savnet alle de fine beskrivelsene de andre bøkene hadde. Den føltes ribbet for nesten alt av Harry Potter verden. Jeg har lest hele boken men angrer på det for den har på en måte ødelagt min opplevelse av Harry Potter historien.


Ord som beskriver produktet:

Dårlig


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn