Elite 85h trådløs hodetelefon navy

Elite 85h trådløs hodetelefon navy
Pris
2 990,-
Klasseledende hodetelefon med støyreduksjon. TERNINGKAST 6! "Anbefalt produkt" dinside.no (mai 2019).

HJEMLEVERING

- få varen levert rett hjem!

Leveres normalt i løpet av 2-5 dager

Fri frakt på kjøp over 249,-

VIPPS

- kjøp raskt og enkelt!

Vipps

Kjøp med Vipps – varen leveres hjem til deg.

Lagerstatus Leveres normalt i løpet av 2-5 dager
EAN 5707055046506

Om Elite 85h trådløs hodetelefon navy

Jabra Elite 85h er utviklet for beste trådløse samtaler og musikkopplevelser med SmartSound, og du kan tilpasse lydopplevelsen din til forskjellige situasjoner med Jabra Sound+-appen. Når du sammenkobler en enhet med Jabra Sound+-appen, tilpasser den revolusjonerende SmartSound lydopplevelsen basert på dine innstillinger og gir deg lyd som passer perfekt til omgivelsene. For eksempel kan Elite 85h automatisk oppdage når du er på et tog og slå på smart aktiv støyreduksjon, som blokkerer støyen rundt deg. De registrerer også om du står på en perrong, og aktiverer HearThrough-funksjonen. Gjennom Jabra Sound+-appen kan du personliggjøre lydopplevelsen din for forskjellige situasjoner.

Tilpasningsbare musikkinnstillinger tilbyr utjevning basert på støynivåene rundt deg, kombinert med spesialbygde høyttalere for ekse psjonelt klar musikk. Alt med opptil 36 timers batteri på én lading (med ANC på).

Vår avanserte utforming med 8 mikrofoner - hvorav 6 er for samtaler er det meste vi noen gang har satt i et par hodetelefoner og gir deg effektiv vindstøysreduksjon og krystallklar lyd på samtaler. Du kan også umiddelbart koble til Amazon Alexa, Siri® og Google Assistant™*.

Elite 85h har også sertifisert regnbestandig holdbarhet takket være nano-belegg på de innvendige komponentene, med 2 års garanti mot vann og støv**. Du kan tilpasse hodetelefonene med Jabra Sound+-appen for SmartSound-funksjoner, inkludert personlige innstillinger.

*Avhengig av operativsystem
**Krever registrering med Jabra Sound+-appen

Jabra Elite 85h er konstruert for overlegne trådløse samtaler og musikk, med revolusjonerende Smart-Sound-teknologi. SmartSound analyserer automatisk ditt lydmiljø og bruker dine personlige lydinnstillinger slik at du får de beste samtalene og musikkopplevelsene.

- SmartSound
- Lyden tilpasses automatisk
- Smart aktiv støyreduksjon (ANC)
- Spesialbygde høyttalere for overlegen musikk
- 8 mikrofoner for økt samtalekvalitet
- Taleassistent aktivert*
- Regnbestandig holdbarhet med 2 års garanti**
- Tilpass funksjoner med Jabra Sound+-appen


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn