Chef's Guide to Charcuterie

Chef's Guide to Charcuterie
Pris
589,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat PDF
Utgivelsesår 2012
Forlag CRC Press
Språk Engelsk
ISBN 9781466559851
Se flere detaljer  

Om Chef's Guide to Charcuterie

Charcuterie, the art of transforming pork meats into various preparations as an array of dishes, has traditionally held a very important place in gastronomy. An art that demands serious attention by the chef, its success depends not only on the execution but also on the presentation. Chef's Guide to Charcuterie demonstrates how to transform lesser


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn