Norsk presset glass 1840 - 1940

Norsk presset glass 1840 - 1940

"jakten på Anna"

Pris
395,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Novus
Språk Bokmål
ISBN 9788270998609
Sider 223
Sted Norge

Om Norsk presset glass 1840 - 1940

Denne boken er et første forsøk på å beskrive det pressede glasset som er laget i Norge fra starten av 1840 til annen verdenskrig startet. Denne typen produksjon var i utgangspunktet oppfunnet for at glassverkene skulle kunne lage store serier av enkle asjetter, sukkerkopper, fløtemugger og lignende for å kunne selge billige glassvarer til folk flest - som et komplement til de kostbare blåste og slipte variantene. Ble det slik? Ja og nei, det ble vitterlig laget store mengder billige og enkle glassvarer med glasspresser, men det utviklet seg også nye spennende muligheter til å utforme kunstneriske mønstre og former som det er umulig å få til med tradisjonell blåsing og sliping. Det ble laget utrolig mye spennende pressglass gjennom disse 100 årene og jeg har i denne boken prøvd etter beste evne å presentere de aller fleste av dem via en systematisk gjennomgang.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn