Maten vi deler

Maten vi deler

Veil. pris
399,-
Pris
349,-
Spar
50,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

FullStockIcon På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Kundevurdering
Lagerstatus FullStockIcon På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205498341
Sider 216
  Se flere detaljer

Lyst til å invitere venner på middag, her har du oppskriften både til maten og drikken! Det finnes vel knapt noe hyggeligere enn å invitere venner til et måltid. Det behøver slett ikke være en treretters middag, men det er gøy å invitere på noe som gjestene dine elsker. Jan Ivar har lett i sin egen mathistorie. Derfor serverer han mat med røtter og tradisjon, men samtidig har han alltid en moderne vri på sine retter. Jan Ivar oppdaterer hønsefrikasseen og baker laksefileten i kokos og chili. Å få servert retter fra Jan Ivars repertoar er en opplevelse, og det er enkelt nok til at han kan dele med deg. Velg tre-fire av dem og server en middag i Jan Ivars ånd. Jan Ivar er utdannet kokk og flere ganger norgesmester i grilling. Han arbeider som matfaglig konsulent i reklamebransjen, driver en egen matblogg og lever og ånder for god mat. Matfotografen Stian Borch har tatt de rå bildene, og Mats Dreyer har designet boken og stylet maten sammen med Jan-Ivar. Følg gjerne Jan Ivar på bloggen www.matenvideler.no


Tips en venn



skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet