Maten vi deler

Forfatter

Kort om boken

Lyst til å invitere venner på middag, her har du oppskriften både til maten og drikken! Det finnes vel knapt noe hyggeligere enn å invitere venner til et måltid. Det behøver slett ikke være en treretters middag, men det er gøy å invitere på noe som …
Fri frakt
399,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

    Om Maten vi deler

    Lyst til å invitere venner på middag, her har du oppskriften både til maten og drikken! Det finnes vel knapt noe hyggeligere enn å invitere venner til et måltid. Det behøver slett ikke være en treretters middag, men det er gøy å invitere på noe som gjestene dine elsker. Jan Ivar har lett i sin egen mathistorie. Derfor serverer han mat med røtter og tradisjon, men samtidig har han alltid en moderne vri på sine retter. Jan Ivar oppdaterer hønsefrikasseen og baker laksefileten i kokos og chili. Å få servert retter fra Jan Ivars repertoar er en opplevelse, og det er enkelt nok til at han kan dele med deg. Velg tre-fire av dem og server en middag i Jan Ivars ånd. Jan Ivar er utdannet kokk og flere ganger norgesmester i grilling. Han arbeider som matfaglig konsulent i reklamebransjen, driver en egen matblogg og lever og ånder for god mat. Matfotografen Stian Borch har tatt de rå bildene, og Mats Dreyer har designet boken og stylet maten sammen med Jan-Ivar. Følg gjerne Jan Ivar på bloggen www.matenvideler.no

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2017
    Forlag
    Gyldendal
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788205498341
    Sider
    216
    Emne
    Selskap
    Fotografier av
    Broch, Stian

    Anbefalt

    Anbefalt