Oker

Oker

dikt

Pris
229,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2007
Forlag Tiden
Språk Bokmål
ISBN 9788205377219
Sider 63

Om Oker

Billedsterke dikt som utspiller seg i en sfære mellom virkelighet, drøm og fantasi. Tittelen peker mot det sentrale i disse diktene. Oker er en fellesbetegnelse for jernholdige fargestoffer som finnes i jorden, og som var et av de første fargestoffene tatt i bruk av menneskene. Diktene presenterer oss for et landskap i en slags urtid, og gradvis begynner mennesker å etablere seg og omdanne dette landskapet. Diktene viser oss etter hvert det mer og mer komplekse ved den menneskelige eksistens. Tekstene handler om menneskers streben og lengsler mot en klarhet. Og okerfargene, eller de "skitne" fargene, blir et bilde for det som vi aldri når helt, det som aldri blir helt perfekt.Dette er Janne-Camilla Lysters andre diktsamling. Hun debuterte i 2005 med .Øyeblikksarkiv.. Hun er født i 1981 i Mjøndalen. Til daglig jobber hun som danser og holder i disse dager på med en oppsetning for Kreutzer kompani.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn