13 gode grunner

13 gode grunner

Pris
149,-
Pocket
Få levert rett hjem

EmptyStockIcon Dessverre utsolgt

Legg i handlekurv
Kundevurdering
(5)

Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Vigmostad & Bjørke
Språk Bokmål
ISBN 9788241914898
Serie Vb Pocket
Sider 335
Originaltittel Thirteen Reasons Why
Emne Selvmord; Ungdom
Oversatt av Aspen, Nina
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Pocket
Engelsk
E-Bok
Nedlastbar Bokmål
Pocket
Bokmål
Pocket
Engelsk

Den internasjonale bestselgeren 13 gode grunner, nå også en Netflix-originalserie! Du kan ikke stoppe fremtiden. Du kan ikke spole tilbake fortiden. Den eneste måten å avsløre hemmeligheten på er å trykke play På vei hjem fra skolen finner Clay en pappeske med kassetter på trappen. Kassettene er fra Hannah Baker, en klassekamerat som døde for to uker siden. Han vil ikke ha noe med kassettene å gjøre. Hannah er død. Og hemmeligheten hennes bør bli begravd med henne. Men så hører han Hannas stemme si at han er en av de 13 grunnene til at hun er død. Hele natten gjennom lytter Clay til Hannas stemme og underveis oppdager han ting som forandrer livet hans for alltid. Denne utgaven inneholder bilder og eksklusive intervjuer. Sagt om boken: «Innsiktsfullt og smertefullt ... Meget lesverdig ungdomsroman.» Mette Hofsødegård, Aftenposten «Briljant og gripende.» Kirkus Reviews «Umulig å legge fra seg.» Publishers Weekly


Tips en vennskriv anmeldelse
(5/5)
5   vurderinger
5
3
4
2
3
0
2
0
1
0

Daniel Sandmo, Ark Torget Larvik
30. april 2017

Verdt å lese!

Dette er en utrolig sterk og meningsfull bok. Var ikke sikker på om jeg ville lese den, men når jeg først begynte, klarte jeg ikke legge den fra meg. Jeg vil si dette er en av de viktigste bøkene jeg noen gang har lest, da den tar for seg temaer som er veldig sentralt i ungdommers liv. Absolutt noe å tenke over.


Ord som beskriver produktet:

God,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Christine S Ark Kvadrat
21. april 2017

Solgt fra første side

Fra første side var jeg trollbunnet, helt enkelt og greit. Jeg har lest en del bøker med tema i selvmord bl.a. og kan si med hånden på hjerte at denne er desidert den beste jeg har lest! En spennende bok som gir ettertanke


Ord som beskriver produktet:

Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Grazyna Skarpås, Ark Østerås
18. april 2017

Samvittighet, skam, kjærlighet, vennskap

En trist, ungdomslig, spennende og følelsesladd bok. Nysgjerrigheten etter å finne ut hva den snille, samvittighetsfulle hovedpersonen Clay har gjort mot Hannah driver oss gjennom handlinga. Anbefaler også tv-serien som er basert på denne romanen. En interessant veksling mellom fortellerstemmer.


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Michelle, ARK Nesttun
3. april 2017

En viktig bok

Boka tar forseg veldig viktige temaer om mobbing, voltekt og selvmord i sosiale medier. En sterk bok som både ungdom og foreldre burde lese. Anbefales på det varmeste.


Ord som beskriver produktet:

God,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Daniel Kristensen
23. mars 2017

Helt utsøkt

Da jeg leste den engelske utgaven klarte jeg ikke legge boken fra meg. Den får deg til tenke godt over ting her i livet, og utvider omtanken din for andre.


Ord som beskriver produktet:

Umulig å legge bort


Rapporter om upassende innehold