Benefits of Having On Hand Swimming

Benefits of Having On Hand Swimming
Pris
589,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2014
Forlag Lulu.com
Språk Engelsk
ISBN 9781312551671
Se flere detaljer  

Om Benefits of Having On Hand Swimming

Mediumsized lobsters are the best.Have ready a stewpan of boiling water, salted in the above proportion; put in the lobster, and keep it boiling quickly from 20 minutes to 3/4 hour, according to its size, and do not forget to skim well.If it boils too long, the meat becomes thready, and if not done enough, the spawn is not red: this must be obviated by great attention.Hub the shell over with a little butter or sweet oil, which wipe off again.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn