Verdens heldigste jente

Verdens heldigste jente

Pris
169,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Kagge
Språk Bokmål
ISBN 9788248919834
Serie Kagges bestselgere
Sider 382
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Innbundet Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
Pocket Engelsk
Pocket Engelsk
Pocket Engelsk

Om Verdens heldigste jente

Sett utenfra lever Ani FaNelli det perfekte liv - et liv hun har jobbet hardt for å oppnå. Hun har en glamorøs jobb, en dyr garderobe, og er forlovet med en kjekk mann. Men Ani bærer på en hemmelighet. Det skjedde noe på da hun gikk på high school, og som fremdeles hjemsøker henne - flere år etterpå. Noe svært privat og smertefullt som truer med å komme opp til overflaten og ødelegge alt hun har bygget opp. «Verdens heldigste jente» skildrer det uutholdelige presset mange kvinner føler for å ha alt, og introduserer en heltinne som med sine skarpe kanter og sanne ambisjoner har klart å beskytte en skandaløs sannhet. Og Ani har et hjerte som er større enn det først ser ut.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Kirsti, ARK Karenslyst Allé Skøyen
19. mars 2017

Umulig å legge fra seg!

Dette var en intens og fremragende bok! Den drev meg fremover hele tiden. Den slapp ikke taket og intensiteten holdt seg oppe gjennom hele boken. Hver gang jeg trodde jeg hadde løsningen, så kom det en ny uventet opplevelse. Hvem er hun egentlig? Hva har skjedd? Hvorfor oppfører hun seg slik? Hva slags traume ble hun utsatt for i barndommen og ungdommen? Hva er hun så redd for? Hvorfor er hun så usikker? Hvorfor skal hun gifte seg? Hvor stammer mindreverdighetskomplekset hennes fra? Dette og mere til fikk jeg svar på etterhvert. Og hvilke overraskelser jeg fikk! Mer sier jeg ikke! Les selv! Denne boken anbefales på det varmeste!


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Mer fra Jessica Knoll

Anbefalt


Tips en venn