Hva om

Hva om

Pris
169,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Gresvik forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788293049128
Originaltittel Except if
Oversatt av Ulstein, Gry

Om Hva om

Hva om er en gjennomillustrert undringsbok for små barn, om forventningene vi har og hvordan ting ikke alltid blir slik vi tror. Et egg kan bli en fugleunge, men hva om ... fugleungen er en slangeunge som smyger seg langs bakken ... eller hva om slangeungen er en firfirsle som klatrer oppover på klistreføtter ... eller hva om ... Boken har en sirkulær handling, som begynner og slutter med egget som ikke nødvendigvis trenger å bli en fugl, men hva om ... På enkelt og poetisk vis lager Averbeck en engasjerende, filosoferende fortelling som oppfordrer til å tenke nytt. Hva om er en nydelig illustrert bok, og egner seg godt både til egenlesing og til kos i armkroken til en voksen.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Jim Averbeck

Anbefalt


Tips en venn