Good 'N' Country/Country Music Time

Good 'N' Country/Country Music Time
129,- 129,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 604988369427
Sjanger Bluegrass; Country
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Jimmy Martin

Om Good 'N' Country/Country Music Time

1 You Don't Know My Mind
2 Homesick
3 Bear Tracks
4 Night
5 Grand Ole Opry Song
6 Who'll Sing for Me
7 Hold Whatcha Got
8 Before the Sun Goes Down
9 Cripple Creek
10 It's Not Like Home
11 All the Good Times Are Past and Gone
12 I Like to Hear Em Preach It
13 There Ain't Nobody Gonna Miss Me When I'm Gone
14 Pretending I Don't Care
15 Leavin' Town
16 Don't Give Your Heart to a Rambler
17 Train Forty-five
18 Drink Up and Go Home
19 I Can, I Will, I Do Believe
20 There Was a Love
21 Hit Parade of Love
22 Steppin Stones
23 The Joke's On You
24 Skip Hop and Wobble


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn