Den tolvte imam

Den tolvte imam

en politisk thriller

Pris
228,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2014
Forlag Hermon
Språk Bokmål
ISBN 9788230211717
Sider 463
Originaltittel The twelfth imam
Se flere detaljer  

Om Den tolvte imam

Spenningen stiger i Midtøsten. Irans president sverger på at han skal utslette USA og Israel. Israels statsminister sier at noen må slå til mot Irans atomanlegg " "før det er for sent" ". Den amerikanske presidenten advarer mot et forebyggende angrep på Irans atomanlegg og sier forhandlinger er nøkkelen til fred. Samtidig svirrer det rykter om en mystisk religiøs imam som hevder å være den islamske Messias, kjent som Mahdi eller Den tolvte imam, gjennom hele regionen. Historier om hans mirakler, helbredelser, tegn og undre sprer seg som ild i tørt gress. CIA-agent David Shirazi blir rekruttert og sendt til Iran med ett mål for øyet: Bruke alle nødvendige midler for å avbryte Irans program for utvikling av atomvåpen uten å etterlate amerikanske fingeravtrykk og uten å utløse en apokalyptisk krig. Men tiden er i ferd med å renne ut. "Den tolvte imam" er den første boken i en helt ny politisk thriller-serie av Joel C. Rosenberg. Forfatteren er en gjenganger på New York Times bestselgerliste.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Joel C. Rosenberg

Anbefalt


Tips en venn