Spania

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2004
Forlag Gyldendal fakta
Språk Bokmål
ISBN 9788205327047
Serie Gyldendals reiseguider
Sider 672

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
Pocket Bokmål

Om Spania

Spania er Europas tredje største og omfatter også øygruppene Kanariøyene i Atlanterhavet og Balearene i Middelhavet Gyldendals reiseguider er laget etter et konsept med spennende detaljer og en mengde illustrasjoner som klart viser det de andre bøkene bare beskriver. Gate for gate og emne for emne gir bøkene et vell av informasjon om alle sider ved reisemålene - og de gjør alle andre guider overflødige!Spania er Europas tredje største og omfatter også øygruppene Kanariøyene i Atlanterhavet og Balearene i Middelhavet, foruten to små territorier i Nord-Afrika. Landets sørligste punkt vender mot Marokko over Gibraltarstredet slik at Spania er en bro mellom to kontinenter. Spania har en befolkning på 39 millioner og mottar mer enn 57 millioner besøkende om året. Landet dekker et areal på 504 780 kvaratkilometer. Madrid er den største byen, fulgt av Barcelona og Valencia. Landet er dominert av et sentralt platå der elvene Duero, Tajo og Guadiana begynner.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra John Ardagh; David Baird; Vicky Hayward; Adam Hopkins; Lindsay Hunt; Nick Inman; Paul Richardson; Martin Symington; Nigel Tisdall; Roger Williams

Anbefalt


Tips en venn