Spania

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2008
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205378988
Serie Gyldendals reiseguider
Sider 720
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
Pocket Bokmål

Om Spania

Reiseguiden som viser deg det de andre bare beskriver Spania dekker det meste av Den iberiske halvøy. Landet tilbyr de besøkende frodige skoger og ville fjelltopper, travle byer fulle av førsteklasses kunst og arkitektur, og en endeløs rekke av avslappende strandferiesteder.LandsguideGyldendals reiseguider er laget etter et konsept med spennende detaljer og en mengde illustrasjoner som klart viser det andre guider bare beskriver. Område for område og emne for emne gir bøkene et vell av informasjon om alle sider ved reisemålene -- og gjør alle andre guider overflødige.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra John Ardagh; Mary-Ann Gallagher; David Baird; Vicky Hayward; Adam Hopkins; Lindsay Hunt; Nick Inman; Paul Richardson; Martin Symington; Nigel Tisdall; Roger Williams

Anbefalt


Tips en venn