Hotell New Hampshire

Hotell New Hampshire

Pris
169,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2010
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205399495
Serie Gyldendal pocket
Sider 536
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk
Pocket Bokmål

Om Hotell New Hampshire

«En fantastisk bok i ordets rette forstand ? så blendende velskrevet at man gleder seg over hver eneste linje.» Tinic Talén, VG Hotell New Hampshire er historien om den amerikanske familien Berry og dens tre hoteller. Etter krigen åpner Win og Mary det første Hotell New Hampshire på et gudsforlatt sted på Østkysten. Her vokser de fem barna opp sammen med en fargerik skare ansatte, samt treneren Iowa Bob og hunden Sorrow.Mindre fargerikt blir det ikke på de to neste Hotell New Hampshire, som henholdsvis blir lagt til Wien og Maine-kysten. En ung kvinne forkledd som bjørn, en særegen samling prostituerte, en håndfull radikale som vil forandre verden er blant dem som utgjør hotellenes bisarre klientell. «Hotell i særklasse»Nina Valsø, Nidaros«En fantasifull og frodig roman, så levende og godt laget at det er med vemod man tar farvel med den ikke helt vanlige familien Berry.»Leif Thoresen, ArbeiderbladetJohn Irvings hjemmesiderOm John Irving på wikipedia.org


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn