Edible Wild Plants

Edible Wild Plants

Nettpris
90,-
Førpris 129,- Spar 39,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2010
Forlag Gibbs Smith
Språk Engelsk
ISBN 9781423616597
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk

Om Edible Wild Plants

Edible wild plants have one or more parts that can be used for food if gathered at the appropriate stage of growth and properly prepared. Edible Wild Plants includes extensive information and recipes on plants from the four categories. Foundation greens: wild spinach, chickweed, mallow, purslane; tart greens: curlydock, sheep sorrel, wood sorrel; pungent greens: wild mustard, wintercress, garlic mustard,shepherds purse; and bitter greens: dandelion, cats ear, sow thistle, nipplewort. Dr. John Kallas has investigated and taught about edible wild plants since 1970. He founded WildFood Adventures (www.wildfoodadventures.com) in 1993 and is the publisher and editor of Wild FoodAdventurer. He lives in Portland, Oregon. The definitive work on growing, harvesting, and eating wild greens.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra John Kallas

Anbefalt


Tips en venn