Partiguiden

Partiguiden

2017-2021

Nettpris
239,-
Førpris 299,- Spar 60,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Trolltekst
Språk Bokmål
ISBN 9788293437048
Sider 132
Sted Norge

Om Partiguiden

Jon Hustad er kjent fra Underhuset i TV2 og ukeavisa Dag og Tid. Han har lest alle partiprogrammene og slakter dem i gode, faktaorienterte analyser. Boka er lettlest og morsom, og passer best for kunder med interesse for politikk, samfunnsøkonomi og klimaspørsmål. Harald Eia har uttalt om denne boka (sitert på coveret): "Utstyrt med kalkulator, et litt for skarpt hode og en deilig dose skadefryd: Jon Hustad er uten tvil Norges morsomste festbrems." Magnus Takvam i NRK (i nitimen) uttalte om forrige versjon av Partiguiden: Jon Hustad kler av formuleringer i partiprogrammene som er fullstendig håpløse, tåkete og inkonsekvente (... ) Det er en styrke i boka at han slår i alle retninger" I avisa Klassekampen ble boka kalt "en av årets mest underholdende og skremmende bøker" av kommentator Magne Lindholm. Boka er aktuell fram til våren 2021, fordi den gir en analyse av gjeldende partiprogrammer. Forlaget forventer å lage en ny utgave av boka når de nye partiprogrammene (for neste fireårsperiode) foreligger, altså sommeren 2021, rett før stortingsvalget da.

Jon Hustad er uten tvil Norges morsomste festbrems! Sitat Harald Eia

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Jon Hustad

Anbefalt


Tips en venn