Illvilje

Illvilje
Nettpris
Nettpris
349,- 349,-
Butikkpris 399,- Spar 50,-
Butikkpris 399,- Spar 50,-
Innbundet
En seriemorder er på rømmen i bok 14 om William Wisting
Format Innbundet
Utgivelsesår 2019
Forlag Capitana
Språk Bokmål
ISBN 9788293671756
Sider 356
Sjanger Krim; Politi og detektiver
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Compact Disc Bokmål

Om Illvilje

En «kald» sak blir varm igjen da levningene etter en ung jente blir funnet av en turgåer i Svartskog. Hun er drept og partert med samme signatur som seriemorderen Tom Kerr etterlot seg. Men Kerr sitter inne på fjerde året, og alt tyder på at det er mannen media døpte for Den andre, Kerrs medhjelper, som står bak. Kripos og Adrian Stiller legger til rette for en rekonstruksjon der Kerr skal påvise hvor de kan finne liket etter en jente han nylig har tilstått å ha drept. Gjemmestedet er på Eftang, i Wistings politidistrikt, og det er han som får ansvaret for sikkerheten under rekonstruksjonen. Dessuten har Stiller gitt datteren hans, frilansfotografen Line, oppdraget med å dokumentere det hele. Men noe går fryktelig galt under rekonstruksjonen, og Wisting blir sittende med ansvaret for en rømt seriemorder og flere skadde politifolk. Igjen er både Tom Kerr og Den andre i fritt spill. JØRN LIER HORST (f. 1970) arbeidet fram til september 2013 som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt, men er i dag fulltids forfatter. I tillegg til spesialistutdannelsen i politiet har han studert kriminologi, filosofi og psykologi. Han debuterte med kriminalromanen Nøkkelvitnet i 2004 (Gyldendal Norsk Forlag). Dette er den første romanen i serien om politimannen William Wisting. Serien har solgt nær 1,5 millioner bøker i Norge og er oversatt til 30 språk. I 2019 gjorde Viaplay stor suksess med en ti-episoders tv-serie basert på flere av Horsts bøker, hvor Sven Nordin briljerte i rollen som Wisting.

"Ondskapen satt i system" Terningkast 6, Tvedestrandsposten "Ren ondskap i solid Wisting-krim" VG

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Øyvind Blankvandsbråten
23. oktober 2019

Endelig ny Wisting-krim!

Etter å ha slukt alle de andre bøkene i serien, og i de siste årene ikke klart å vente på neste bok, så var det godt å få William tilbake igjen! Jeg har ventet på han :) Er ikke ferdig med boka enda, men den er kjempespennende og jeg mangler bare 70 sider før jeg er i mål. Men da kommer tomheten over at boka er slutt og jeg i beste fall bare må vente et år til. Jeg synes Horst skriver bedre og bedre for hver eneste bok i serien. Ja takk til mer, TV-serien er ikke så farlig.


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst regnes som en av Norges fremste krimforfattere. Han er mest kjent for krimserien om politietterforsker William Wisting.


Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn