Bare si det!

Bare si det!

Pris
179,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2014
Forlag Omnipax
Språk Bokmål
ISBN 9788283150087
Sider 115
Sted Oslo
Se flere detaljer  

Om Bare si det!

Dette er tredje og siste boka i serien om Ole og Hanne. De kan tegnspråk fordi Oles foreldre er døve. Det er et lurt, hemmelig våpen å ha når man skal løse mystiske ting og bør være musestille. I forrige bok ble de kjent med Sofia, og de oppdaget at moren til Sofia hadde forsvunnet. I Bare si det! fortsetter jakten på hva som skjedde med moren til Sofia. Ole og Hanne skal til Oslo og bo hos Sofia og faren hennes noen dager. Planen er også å dra til Ekebergsletta og heie på noen av klassekameratene, som spiller i Norway Cup. I bråket på sletta snakker Ole og Hanne sammen på tegnspråk, og dette oppdager en annen tilskuer: 11 år gamle Paolo. Han er italiensk og døv, men Ole og Paolo kan kommunisere via noen internasjonale tegn. Slik får Hanne og Ole et av sporene som kanskje kan løse saken om moren til Sofia. Sporene fører dem til et omreisende matmarked og videre til en helt annen by. Spørsmålet er om de tør dra av sted på egenhånd? De to første bøkene i serien er "Gi meg et tegn" (2012) og "Ikke en lyd" (2013).


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Kari Woxholt Sverdrup

Anbefalt


Tips en venn