Formørkelsen

Formørkelsen

Pris
179,-
Pocket
LAVEST PRIS! - ingen er billigere på nyheter.
Gjelder både KLIKK&HENT og NETTBESTILLING.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kommer i salg 28.02.2019

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kommer i salg 28.02.2019
Format Pocket
Utgivelsesår 2019
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202622176
Sjanger Krim; Politi og detektiver
Sted Østlandet
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Innbundet Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Compact Disc Bokmål

Om Formørkelsen

Formørkelsen er et farlig ekteskapsdrama og en mesterlig kriminalroman. Dette er bok 14 i serien om Konrad Sejer. Ekteparet Sylvi og Miele sjekker inn på hotell med sin femten måneder gamle sønn Elias. Den lille gutten leker på teppet i lobbyen, og resepsjonisten Sun-Lee tar bilde av ham med mobilen. Tidlig neste morgen skjer det forferdelige: Gutten styrter i døden fra hotellrommets balkong i sjuende etasje. Både Sylvi og Miele utpekes som mistenkte, og Konrad Sejer settes på saken. Parets forklaringer spriker. Det som var et ekteskap, er blitt et destruktivt og spent spill mellom to desperate voksne. I mangel på bevis blir begge foreldrene frikjent, men Sejer slipper ikke saken. Tankene hans er hos det uskyldige barnet, og denne gangen vet han at det er uhyre viktig å finne sannheten.

"Karin Fossum viser seg nok engang som en strålende forfatter, med en sterk evne til å forsøke å forstå hva livet er. Og døden." Fredrik Wandrup, Dagbladet "Når hun dessuten evner å skape kløktige intriger og fører et sobert språk, blir resultatet deretter: Kvalitet." Finn Stenstad, Tønsbergs Blad "En leseropplevelse det er verdt å ta med seg inn i høstmørket" Ida Vogt Ramslie, Drammens Tidende "Påstand står mot påstand og der henger både saken, og denne spesielle krimboka. Egentlig er det Karin Fossum som er Norges fremste krimforfatter.." Ole Jacob Hoel, Adresseavisen "Karin Fossum skriver krim som ingen andre. Hun er mer interessert i menneskene enn forbrytelsen. Derfor er hun mer spennende å følge enn noen annen norsk krimforfatter.(...) Karin Fossum demonstrerer sitt mesterskap enda en gang." Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Karin Fossum

Karin Fossum
Karin Fossum er født i 1954 i Sandefjord. Hun debuterte allerede i 1974med diktsamlingen Kanskje i morgen, som hun fikk Tarjej Vesaas'debutantpris for. Siden har hun gitt ut bøker i de fleste sjangre: dikt,noveller og romaner.(Foto: Arild Sønstrød)
Les mer om forfatteren

Mer fra Karin Fossum

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn