Hviskeren

Hviskeren

roman

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202526313
Sider 333
Sjanger Krim; Politi og detektiver
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Compact Disc Bokmål
Compact Disc Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Bokmål

Om Hviskeren

Ny Konrad Sejer-roman fra krimmesteren Karin Fossum!

Ragna Riegel er ansatt på Europris og bor for seg selv i barndomshjemmet sitt. Foreldrene hennes lever ikke lenger. Hennes eneste sønn har flyttet til Berlin, og de har knapt med kontakt – ikke mer enn et og annet jule- og bursdagskort. Ragna lever et begrenset liv, innen strenge rammer. Jobben er rutinemessig, og det liker hun. Hun sitter på samme plass i bussen hver eneste dag, hun handler i den samme i nabolagsbutikken hver dag. Hun vil ha orden på livet sitt.
Og det har hun, inntil den dagen hun finner et brev i postkassen med sitt eget navn på konvolutten. En trussel er skrevet med store blokkbokstaver på arket i konvolutten, en trussel som ikke er til å ta feil av. Dette er starten på et mareritt der Ragna Riegel blir truet på livet av en ukjent fiende. Der hun forstår at hun må ta alle midler i bruk for å forsvare seg.
Hovedhandlingen i romanen tar form av Konrad Sejers avhør av Ragna Riegel etter at det verste er skjedd. Etter at alt er for sent. Gjennom disse avhørene forsøker Sejer å lokke fram sannheten om det som virkelig skjedde. Men snakker Ragna sant, eller fører hun omgivelsene bak lyset? Det blir Sejers jobb å finne sannheten.

«Hviskeren er bedre enn Rivertonvinneren Helvetesilden, og inneholder alt det som gjør Fossum til en av Norges fremste krimforfattere: Dyp psykologisk innsikt og grundige personportretter. Et levende og treffende språk. Krypende, nifs uhygge og troverdig galskap midt i en vanlig hverdag.» Elin Brend Bjørhei, VG, terningkast 6 «Hviskeren er en roman som kan måle seg med hva som helst, både i og utenfor kriminallitteraturen.» Fredrik Wandrup, Dagbladet, terningkast 6

"La oss si det med det samme: Karin Fossum er simpelthen en fantastisk forfatter, en skribent som våger der andre feiger ut, en dikter som lodder dypt der andre cruiser overflaten, en forteller som er mye mer opptatt av menneskene hun skildrer enn løsningen på krimgåten de roter seg inn i." Tarald Aano, Stavanger Aftenblad «Hviskeren» er en roman som kan måle seg med hva som helst, både i og utenfor kriminallitteraturen." Fredrik Wandrup, Dagbladet "Mesterlig." Helge Ottesen, Varden "Hviskeren er bedre enn Rivertonvinneren Helvetesilden og inneholder alt det som gjør Fossum til en av Norges fremste krimforfattere: Dyp psykologisk innsikt og grundige personportretter. Et levende og treffende språk. Krypende, nifs uhygge og troverdig galskap midt i en vanlig hverdag.(...)Det unevnelige ligger og dirrer i teksten, og skaper nerve og spenning, mens historien bygger seg opp mot den sjokkerende avsløringen. " Elin Brend Bjørhei, VG "Psykologisk krim på høyt nivå preger årets Fossum-roman.(...) Opplagt hører "Hviskeren" med blant Fossums ypperste romaner! " Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Karin Fossum

Karin Fossum
Karin Fossum er født i 1954 i Sandefjord. Hun debuterte allerede i 1974med diktsamlingen Kanskje i morgen, som hun fikk Tarjej Vesaas'debutantpris for. Siden har hun gitt ut bøker i de fleste sjangre: dikt,noveller og romaner.(Foto: Arild Sønstrød)
Les mer om forfatteren

Mer fra Karin Fossum

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn