Hviskeren

Hviskeren
Pris
Pris
169,- 169,-
Pocket
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202544959
Serie Kaliber
Sider 333

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
Compact Disc Bokmål
Compact Disc Bokmål
Innbundet Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Pocket Bokmål

Om Hviskeren

Ny Sejer-roman fra Karin Fossum! Ragna Riegel jobber på Europris og bor alene i barndomshjemmet. Nå er foreldrene hennes døde og den eneste sønnen har flyttet til Berlin og de har nesten ingen kontakt. Bare ett og annet jule- og bursdagskort. Ragna lever livet sitt innen strenge rammer: hun liker jobben fordi den er full av rutine, hun liker å sitte på samme sete i bussen hver dag, hun liker å handle det samme i nabolagsbutikken hver dag. Hun må ha orden på livet. Og det har hun, inntil den dagen hun finner et brev i postkassen med hennes navn på konvolutten og en utvetydig trussel skrevet med store blokkbokstaver på arket inni. Brevet gir støtet til et mareritt der Ragna Riegel blir truet på livet av en ukjent fiende. Der hun merker at hun må ta alle midler i bruk for å forsvare seg. Romanen tar form av Konrad Sejers avhør av Ragna Riegel etter at det verste er skjedd. Etter at alt er for seint. Gjennom avhørene forsøker Sejer å lokke fram sannheten om det som er skjedd. Men er Ragna sannferdig? Eller fører hun omgivelsene grundig bak lyset. Det blir det Sejers oppgave å finne ut av.

"Hviskeren er bedre enn Rivertonvinneren Helvetesilden og inneholder alt det som gjør Fossum til en av Norges fremste krimforfattere: Dyp psykologisk innsikt og grundige personportretter. Et levende og treffende språk. Krypende, nifs uhygge og troverdig galskap midt i en vanlig hverdag.(...)Det unevnelige ligger og dirrer i teksten, og skaper nerve og spenning, mens historien bygger seg opp mot den sjokkerende avsløringen. " Elin Brend Bjørhei, VG «Hviskeren» er en roman som kan måle seg med hva som helst, både i og utenfor kriminallitteraturen." Fredrik Wandrup, Dagbladet "Psykologisk krim på høyt nivå preger årets Fossum- roman.(...) Opplagt hører "Hviskeren" med blant Fossums ypperste romaner! " Jon Terje Grønli, Gjengangeren "La oss si det med det samme: Karin Fossum er simpelthen en fantastisk forfatter, en skribent som våger der andre feiger ut, en dikter som lodder dypt der andre cruiser overflaten, en forteller som er mye mer opptatt av menneskene hun skildrer enn løsningen på krimgåten de roter seg inn i." Tarald Aano, Stavanger Aftenblad "Mesterlig." Helge Ottesen, Varden

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Linda
4. februar 2019

Karin Fossum

Hviskeren var spennende og ikke forutsigbar.


Ord som beskriver produktet:

Umulig å legge bort


Rapporter om upassende innhold

Karin Fossum

Karin Fossum
Karin Fossum er født i 1954 i Sandefjord. Hun debuterte allerede i 1974med diktsamlingen Kanskje i morgen, som hun fikk Tarjej Vesaas'debutantpris for. Siden har hun gitt ut bøker i de fleste sjangre: dikt,noveller og romaner.(Foto: Arild Sønstrød)
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn