Tradisjonsmat fra Hedmarkeni Henriette Schønberg Erkens fotspor

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Utgangspunktet for boka er innsamlede oppskrifter og historier fra Hedmarken på 1900-tallet. Disse er delvis lagt til rette for moderne kjøkken. Med studieplan og register.

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Tradisjonsmat fra Hedmarken

    Utgangspunktet for boka er innsamlede oppskrifter og historier fra Hedmarken på 1900-tallet. Disse er delvis lagt til rette for moderne kjøkken. Med studieplan og register.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2007
    Forlag
    Landbruksforl.
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788252931327
    Sider
    161
    Sted
    Height
    265
    Width
    200
    Weight
    720
    Illustrert av
    Brun, Morten

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.