Det forbudte barnet

Forfatter

Kort om boken

Katherine Webb har solgt 150 000 bøker i Norge siden brakdebuten med Arven i 2011. Den fjerde boken, Det forbudte barnet, er historien om den rike og innflytelsesrike Alleyn-familien i Bath hvor sønnen Jonathan har måttet leve isolert bak gjenspikre…
Fri frakt
349,-
Format/språk (5 forskjellige)
Format
Compact Disc
Det forbudte barnet
Compact Disc
Bokmål
199,-
E-Bok
Det forbudte barnet
E-Bok
Bokmål
119,-
Pocket
Det forbudte barnet
Pocket
Bokmål
179,-
Nedlastbar lydbok
Det forbudte barnet
Nedlastbar lydbok
Bokmål
149,-
Forklaring av formater

  Om Det forbudte barnet

  Katherine Webb har solgt 150 000 bøker i Norge siden brakdebuten med Arven i 2011. Den fjerde boken, Det forbudte barnet, er historien om den rike og innflytelsesrike Alleyn-familien i Bath hvor sønnen Jonathan har måttet leve isolert bak gjenspikrede vinduer siden han kom tilbake fra krigen. Tjenestejenta Stær tror ikke Jonathan lider på grunn av krigen, men fordi han tok livet av ungdomskjæresten Alice. Når Rachel Weekes flytter til byen avsløres flere farlige hemmeligheter og både Rachel og Stær må betale en høy pris dersom hele sannheten om Alice skal komme frem i lyset. Det forbudte barnet er en dramatisk og oppslukende fortelling om to sterke kvinner som er villig til å risikere alt for å avsløre knusende og svikefulle løgner.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Katherine Webb

  Katherine  Webb

  Katherine Webb har på to år solgt mer enn 100 000 bøker i Norge. Hunbrakdebuterte i 2010 med boken Arven. (Rettigheter, foto: GyldendalNorsk Forlag)

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205460829
  Sider
  526
  Originaltittel
  The misbegotten
  Sted
  Oversatt av
  Næss, Jan Chr.

  Anbefalt

  Anbefalt