På grensen til evigheten

Forfatter

Del 3 av serien

Kort om boken

På grensen til evigheten er den storslåtte avslutningen på Ken Folletts Århundre-trilogi. Vi følger skjebnene til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre. Nå har de kommet til en av de mest…
Fri frakt
449,-
Format/språk (4 forskjellige)
Format
E-Bok
På grensen til evigheten
E-Bok
Bokmål
179,-
Pocket
På grensen til evigheten
Pocket
Bokmål
199,-
Innbundet
Edge of Eternity
Innbundet
Engelsk
279,-
Forklaring av formater

  Om På grensen til evigheten

  På grensen til evigheten er den storslåtte avslutningen på Ken Folletts Århundre-trilogi.

  Vi følger skjebnene til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre. Nå har de kommet til en av de mest avgjørende epoker i historien. Den enorme politiske, sosiale og økonomiske omveltingene fra 1960-tallet og opp gjennom 80-tallet - med kampen om sivile rettigheter, politiske mord, massive politiske mønstringer, Vietnam-krig, Berlin-mur, Kubanske missiler, Watergate, revolusjon - og rockn roll.

  Den østtyske læreren Rebecca Hoffman oppdager at hun har blitt spionert på av Stasi i årevis og en impulsiv handling skal få konsekvenser for familien hennes resten av deres liv. George Jakes dropper en karriere innen forretningsjus for å jobbe i Robert F. Kennedys justisdepartement. Der befinner han seg ikke bare midt i de viktigste hendelsen i kampen for sivile rettigheter, men må også kjempe sin egen, personlige kamp. Cameron Dewar, barnebarnet til en senator, hopper på en sjanse til å bedrive litt offisiell og uoffisiell spionasje for en sak han tror på, men oppdager snart at verden er et mye farligere sted enn han hadde forestilt seg. Dimka Dvorkin, en ung medhjelper til Nikita Krustsjov, blir en medløper for både godt og ondt i det USA og Sovjetunionens kjernefysiske rustningskappløp bringer verden stadig nærmere grensen for total selvutslettelse. Samtidig er hans tvillingsøster Tania i ferd med å finne sin egen vei som kommer til å bringe henne fra Moskva til Kuba til Praha til Warszawa - og inn i historien.

  Som alltid med Ken Follett er den historiske bakgrunnen brilliant undersøkt og fremstilt, plottet handlingsmettet og personene rike på følelser og nyanser. Med lidenskap og en med en mesters hånd bringer han oss inn i en verden vi trodde vi kjente, men som nå aldri vil bli den samme igjen.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Ken Follett

  Ken  Follett

  Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978, 29 år gammel, komgjennombruddet! Nålen ble en formidabel bestselger, og gjorde Folletttil millonær over natten. (Foto: Luke Wolagiewicz)

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202351267
  Sider
  1081
  Originaltittel
  Edge of eternity
  Emne
  Familie
  Oversatt av
  Carlsen, Monica
  Nummer
  3

  Anbefalt

  Anbefalt