På grensen til evigheten

3. bind av århundretrilogien

På grensen til evigheten
Pris
Pris
159,- 159,-
E-Bok
Format E-Bok
Kopisperre Vannmerket (SDRM)
Filformat EPUB
Utgivelsesår 2014
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202449193
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
Innbundet Bokmål
Pocket Engelsk
Innbundet Engelsk

Om På grensen til evigheten

På grensen til evigheten er den storslåtte avslutningen på Ken Folletts Århundre-trilogi.

Vi følger skjebnene til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre. Nå har de kommet til en av de mest avgjørende epoker i historien. Den enorme politiske, sosiale og økonomiske omveltingene fra 1960-tallet og opp gjennom 80-tallet - med kampen om sivile rettigheter, politiske mord, massive politiske mønstringer, Vietnam-krig, Berlin-mur, Kubanske missiler, Watergate, revolusjon - og rockn roll.

Den østtyske læreren Rebecca Hoffman oppdager at hun har blitt spionert på av Stasi i årevis og en impulsiv handling skal få konsekvenser for familien hennes resten av deres liv. George Jakes dropper en karriere innen forretningsjus for å jobbe i Robert F. Kennedys justisdepartement. Der befinner han seg ikke bare midt i de viktigste hendelsen i kampen for sivile rettigheter, men må også kjempe sin egen, personlige kamp. Cameron Dewar, barnebarnet til en senator, hopper på en sjanse til å bedrive litt offisiell og uoffisiell spionasje for en sak han tror på, men oppdager snart at verden er et mye farligere sted enn han hadde forestilt seg. Dimka Dvorkin, en ung medhjelper til Nikita Krustsjov, blir en medløper for både godt og ondt i det USA og Sovjetunionens kjernefysiske rustningskappløp bringer verden stadig nærmere grensen for total selvutslettelse. Samtidig er hans tvillingsøster Tania i ferd med å finne sin egen vei som kommer til å bringe henne fra Moskva til Kuba til Praha til Warszawa - og inn i historien.

Som alltid med Ken Follett er den historiske bakgrunnen brilliant undersøkt og fremstilt, plottet handlingsmettet og personene rike på følelser og nyanser. Med lidenskap og en med en mesters hånd bringer han oss inn i en verden vi trodde vi kjente, men som nå aldri vil bli den samme igjen.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Odd Østensen
13. mai 2015

urimelig høy pris

jeg har kjøpt en del e-bøker på ark, og dette fungerer bra. Har de 2 første bøken i trilogien, og de er veldig gode. Prisen på den siste er hinsedes kost pris, selv med 30% avslag. kjøper heller nå på ebok.no til kr 149,-. Har klaget på pprisen på e-boka flere ganger hos forhandler, og de har full forståelseRapporter om upassende innhold

Ken Follett

Ken Follett
Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978, 29 år gammel, komgjennombruddet! Nålen ble en formidabel bestselger, og gjorde Folletttil millonær over natten. (Foto: Luke Wolagiewicz)
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn