Kaninjegeren

Kaninjegeren

kriminalroman

Pris
399,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Kundevurdering
(7)

Lagerstatus FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202522933
Sider 520
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar Bokmål
E-Bok
Nedlastbar Bokmål
Pocket
Bokmål
Lydbok CD
Bokmål
Lydbok CD
Bokmål

Endelig ny thriller om Joona Linna! Et grufullt drap, et vettskremt vitne, en redselsfull advarsel. Skremmende og briljant fra spenningsmester Lars Kepler.

På dagtid studerer Sofia til å bli sykepleier. Men hun har en hemmelig ekstrajobb som eskortepike. En kveld fører denne jobben henne til en luksusvilla i Djursholm. Men allerede da hun går inn døra, får hun en dårlig følelse. Den eldre mannen «Willie» har ekte kunst på veggene. Med et glass champagne i hånden, forsøker hun å riste av seg den dårlige følelsen. Hun nipper til glasset og ser ut av vinduet. Augustkvelden er stille og mørk, og bak et tre synes hun at hun skimter noe. Hva var det? Et menneske med merkelig hodeform. Eller et stort dyr? Når de reiser seg for å gå opp til soverommet, blir hun plutselig svimmel og mister balansen. Hun har blitt dopet.
Noen timer senere er SÄPOs Saga Bauer på vei til det samme huset. På det eksklusive kjøkkengulvet ligger sexkunden Willie, ingen ringere enn Sveriges utenriksminister, i en pøl av blod. Sofia, blodig og forslått er i sjokk etter marerittet hun akkurat har overlevd. Like for øynene hennes ble utenriksministeren regelrett henrettet, med en siste hilsen: "Nå kommer helvete til å sluke dere alle."
20 mil fra åstedet sitter kriminaletterforsker Joona Linna og får et tilbud han ikke kan motstå.

Dette er en thriller det er vanskelig å legge fra seg. Den vil gi deg timevis med gåsehud. Thrillermester Lars Kepler har lykkes nok en gang.


Kepler, Lars

Kepler, Lars
Da «Lars Kepler» hadde stor suksess med den første boken Hyptonisørenvar det et mysterium hvem som skjulte seg bak pseudonymet, og myespekulasjoner i svensk presse. De to forfatterne var da vel etablerte,og hadde hver for seg utgitt kjente og kritikerroste bøker. (Foto:Anna-Lena Ahlström)
Les mer om forfatteren

Tips en vennskriv anmeldelse
(5/5)
7   vurderinger
5
5
4
2
3
0
2
0
1
0

RSA
18. juli 2017

Kepler er av de forfatterne du vet leverer, hver eneste gang. Så også med denne boken, selv om jeg må innrømme å ha lest bedre utgaver av disse forfatterne tidligere. Boken har et spennende plott, og er godt bygget opp med tanke på å bevare spenningen og holde leseren på alerten. Det er selvsagt den tradisjonelle "hvem har motiv, hvem er morderen"?, og selvsagt ender det med en tvist som overrasker. Jeg må innrømme at boken ikke hadde blitt det spor mindre spennende om beskrivelsene av enkelte hendelsesforløp hadde vært noe tonet ned i forhold til detaljer, tvert i mot tror jeg den hadde blitt noe mer rafinert av dette. En kriminalroman blir ikke nødvendigvis kvalitativt bedre av å få beskrivelser av hvordan en person parteres og innvoller behandles, over 3-4 setninger. En bok å anbefale, og selvsagt et must for de som har lest Keplers tidligere, men jeg håper ikke standarden på denne boken indikerer noe i forhold til trend for kommende bøker - tidligere utgaver i serien ha


Ord som beskriver produktet:

Spennende


Rapporter om upassende innehold

Karl Espen Helle Jensen
24. mai 2017

Fantastisk

Kanskje ikke å anbefale som sengelektyre om man skal tidlig opp neste dag. Den er umulig å legge bort og får deg til å våkne. Setter nervene i høyspenn.


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Siv Elise Wingereid. Ark Brotorvet
10. januar 2017

Kepler leverer. Som alltid.

Det er ikke uten grunn til at Kepler sine bøker er blitt så populære. Denne boken startet litt tregt, i hvert fall for meg, men så plutselig klarte jeg ikke legge den fra meg :) Spenning på høyeste nivå. Vi i Norden kan virkelig krim!


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Ida Malene, Ark Amfi Steinkjer
9. desember 2016

Kepler er uovertruffen!

Her leverer Kepler så det synger! Det ble litt ekkelt å lese alene i høstmørket - slik blir det ofte med denne serien.. Høyt spenningsnivå, finurlige vendinger og selvfølgelig et genialt plot - kvalitetskrim slik den skal være!


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Anna Julie Bergesen, Ark Sandvika storsenter
23. november 2016

Beste av Keppler

Dette er uten tvil den beste boka i Keppler serien. Utrolig spennende fra begynnelse til slutt, anbefales på det sterkeste!


Ord som beskriver produktet:

Spennende


Rapporter om upassende innehold

Anniken, ARK Vinderen
22. november 2016

Kepler skuffer ikke! Nok en gang har jeg fått glede og grøsse meg over en solid krim om Joona Linna. Denne gangen blir Sveriges utenriksminister funnet drept, men drapene har bare så vidt begynt. En hevngjerrig spree-killer lusker i bakgrunnen.


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Cecilie Bårdsen ARK Amanda
22. november 2016

Favoritt!!

Denne er jeg nok ikke alene om å ha ventet på . Kepler skuffer ikke i den nye Joona Linna boken! Drivende spenning fra begynnelse til slutt, og jeg tar meg selv i å holde pusten mens jeg leser flere ganger. LØP OG KJØP!


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold