Elsk meg igjen

Elsk meg igjen

den sanne historien bak filmen

Pris
199,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2012
Medforfatter Wilkerson, Dana
Forlag Hermon
Språk Bokmål
ISBN 9788230209912
Sider 170
Se flere detaljer  

Om Elsk meg igjen

Livet til Kim og Krickitt Carpenter raste fullstendig sammen bare to måneder etter deres bryllupsdag. Etter en fatal bilulykke havnet Krickitt i koma med en kraftig hodeskade, og det gikk flere uker uten at Kim visste om Krickitt noensinne ville våkne. Da hun til slutt våknet, gjenkjente hun overhodet ikke Kim. Hun hadde absolutt ingen minner fra forholdet deres eller om at de var gift. De siste fem årene var slettet fra hukommelsen. Etter hvert som Krickitt forandret personlighet . et ikke ukjent fenomen blant mennesker som blir påført store hodeskader . måtte Kim innse at den kvinnen han giftet seg med, i bunn og grunn døde i bilulykken. Og likevel, mot alle odds, oppstår det en gryende forelskelse mellom Kim og Krickitt enda en gang. Elsk meg igjen er den sanne historien om deres reise, en historie om et bånd som ikke lot seg bryte og et løfte som ble holdt.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Kim Carpenter; Krickitt Carpenter

Anbefalt


Tips en venn