Bedriftsledelse

Bedriftsledelse

Pris
825,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Læremiddelforl.
Språk Bokmål
ISBN 9788292284926
Sider 575
Emne Bedriftsorganisasjon; Ledelse

Om Bedriftsledelse

Læreboken Bedriftsledelse er en bok som retter seg mot de som ønsker å skaffe seg kunnskap om hvordan en bedrift fungerer og drives. Boken dekker de viktigste temaene knyttet til organisering, administrasjon, ledelse, markedsføring og økonomistyring av bedriften. Boken tar utgangspunkt i læreplanen Bedriftsledelse for mesterprøven og i faget Ledelse, økonomi og markedsføring (LØM) ved fagskolen. Den kombinerer fagene på en pedagogisk, praktisk og moderne måte. Anerkjente modeller og teorier blir forklart ved hjelp av eksempler, illustrasjoner, tankeøvelser og lenker til videoer. Læreboken integrerer fagene slik at fagstoffet samsvarer med det du møter på eksamen og ikke minst i det praktiske liv. Du lærer stoffet best ved å arbeide med oppgaver parallelt mens du leser. Vi har derfor laget en digital arbeidsbok med praktiske og virkelighetsnære oppgaver. Noen oppgaver har egen fasit, og disse er tatt med. I fagene markesføring og organisasjon og ledelse kan ulike svar være like gode. Ved denne typen oppgaver har forfatteren kommet med innspill til løsninger. Vi har også tatt med nyttige eksamenstips og forslag til hvordan elever med lese- og skrivevansker best kan jobbe med stoffet. Generelle tips om hvordan du svarer skriftlig på en oppgave blir også gjennomgått. Den digitale arbeidsboken inneholder også videosnutter. Disse filene kan også leses av direkte via QR-koder i den trykte læreboken. Den digitale arbeidsboken kan bestilles via Læremiddelforlagets hjemmeside under fanekort Mester/Bedriftsledelse. Når du bestiller, må du oppgi din e-postadresse. Du får tilsendt brukernavn og passord på e-post


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn