The Kitty Kallen Collection 1939-62

The Kitty Kallen Collection 1939-62

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2015
EAN 824046314620
Sjanger Easy Listening; Vocal - Female
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Kitty Kallen

Om The Kitty Kallen Collection 1939-62

Disc 1
1 A Table in a Corner
2 So Many Times
3 Love for Sale
4 The Moon and the Willow Tree
5 Wham
6 Moonlight Becomes You
7 They're Either Too Young Or Too Old
8 Star Eyes
9 Bésame Mucho
10 When They Ask About You
11 I'm Beginning to See the Light
12 I Don't Care Who Knows It
13 Guess I'll Hang My Tears Out to Dry
14 Yah-ta-ta, Yah-ta-ta
15 11:60 P.M.
16 I'll Buy That Dream
17 It's Been a Long, Long Time
18 The Wonder of You
19 Waitin' for the Train to Come In
20 My Heart Belongs to Daddy
21 Kiss Me Sweet
22 Juke Box Annie
23 Our Lady of Fatima
24 The Aba Daba Honeymoon
Disc 2
1 To Be Loved By You
2 Are You Looking for a Sweetheart?
3 Little Things Mean a Lot
4 In the Chapel in the Moonlight
5 Take Everything But You
6 I Want You All to Myself
7 Don't Let the Kiddy Geddin
8 I'd Never Forgive Myself
9 Honestly
10 Forgive Me
11 Just Between Friends
12 Sweet Kentucky Rose
13 How Lonely Can I Get?
14 Go On With the Wedding
15 Will I Always Be Your Sweetheart?
16 How About Me?
17 Lasting Love
18 Crying Roses
19 Love Is a Sacred Thing
20 If I Give My Heart to You
21 That Old Feeling
22 Need Me
23 Got a Date With an Angel
24 Hey Good Lookin'
25 Summertime Lies
26 It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels
27 My Coloring Book


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn