Brasil 2014

Brasil 2014

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2014
Forlag Font
Språk Nynorsk
ISBN 9788281692930
Sider 317
Sted Brasil

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Nynorsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Brasil 2014

I 2014 ble VM i fotball arrangert i et av verdens mest fotballfrelste land, Brasil. Der var far og sønn Kjartan Fløgstad og Aslak Nore for å skrive om kampene, men også om forholdene i landet som arrangerte mesterskapet.

Forfatterne reiste på kryss og tvers i det veldige landet - til storbyene Rio de Janeiro og Sao Paulo og til jungelen i det indre av Amazonas, og de var på tribuner, i gatene og på kafeer.

Begge forfatterne har en sterkt utviklet fascinasjon for såvel fotballsporten som den latinamerikanske kulturen, og vi kan vente oss et VM i bokform for oss som ikke hadde mulighet til å reise til Brasil. VM i Brasil vil kort sagt kombinere to profilerte norske forfatteres fotballidenskap med et skarpt blikk på et av verdens mest dynamiske land.

«... stoffet henger sammen som en referansetung og lærerik bok. Ekspertisen og formidlingen er på topp hele veien her, samt at det er et ikke-klamt familieportrett (...) en balansert leseropplevelse.» Audun Vinger, Dagens Næringsliv «Fotballvirkeligheten sett gjennom to høyst interessante forfatterøyne (...) Far og sønn Fløgstad og Nore imponerer med Brasil-beskrivelser i bok om fotball- VM (...) Ulikhetene gjør det imidlertid veldig underholdende å lese, og man får lyst til å være der i Brasil-vinteren sammen med dem.» Torbjørn Tumyr Nilsen, Ny Tid «Er fotball eit verdig emne for tenking og litteratur (...) Svaret er opplagt ja etter lesing av denne boka (...) Begge auser raust av rike kunnskapskjelder: Vi får politisk og økonomisk historie frå dei fleste søramerikanske land, og analysar av korleis fotballens historie og filosofi er samanvovne med denne historia og dei ulike lands kulturelle særdrag. » Karl Knapskog, Dag og Tid «Dette er fotballitteratur på et nivå bare Solstad og Michelet har levert på norsk tidligere.» Arve Hjelseth, Fotballtidsskriftet Josimar «Glimrende skildring av VM fra far og sønn. Setter standarden for norsk fotballitteratur (...) Det skal veldig mye til for at ikke Brasil 2014 blir stående som høstens definitivt beste fotballbok.» Endre Ruset, Dagbladet «... en imponerende forståelse av selve spillet (...) [Nore] hjelper leseren til en større forståelse, og dermed en dypere verdsettelse, av de mange fantastiske høydepunktene årets fotball-VM utvilsomt bød på (...) Fløgstads vilje til å skape sannheter hører litteraturen til, og gir oss derfor genuine glimt av erkjennelse.» Bernard Ellefsen, Morgenbladet «Veldig bra» ... Et levende og velskrevet eksempel på hvordan fotball faktisk kan være det beste utgangspunktet for å skrive om både kultur, politikk og historie. » Sindre Hovdenakk, VG «Mesterlig fotballitteratur» Lars Ravn, Telemarksavisa « ... trenger vi egentlig «Brasil 2014» av Kjartan Fløgstad og Aslak Nore? Du trenger egentlig bare lese de første to delkapitlene for å slå fast et rungende «JA!»» Kim Arne Hammerstad, Studvest

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn