Verdens beste smoothier

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Vil du lage smoothier som både er gode og sunne? Kokken Kjartan og ernæringseksperten Berit har oppskriftene klare! Av og til kan en smoothie være en erstatning for et måltid, eller den kan være et supert mellommåltid. Ifølge Berit Nordstrand er det…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Verdens beste smoothier

  Vil du lage smoothier som både er gode og sunne? Kokken Kjartan og ernæringseksperten Berit har oppskriftene klare!

  Av og til kan en smoothie være en erstatning for et måltid, eller den kan være et supert mellommåltid. Ifølge Berit Nordstrand er det en utmerket måte å få i seg byggesteiner kroppen din trenger, så lenge ingredienskombinasjonene er smarte. I denne boken lager superkokken Kjartan fantastiske smoothier og kremer, shots og juicer. Jo mer grønnsaker, desto bedre, jo mer fiber, desto bedre, men det må smake godt, og det er Kjartan garantisten for. På samme måte som i Verdens beste familiekokebok er dette en bok full av velsmakende oppskrifter, og samtidig er alle oppskriftene sjekket av Berit Nordstrand, som er en av landets fremste ernæringseksperter. Fantastisk smak er Kjartans ansvar, og de lykkes begge, så ta frem stavmikser, juicer og hurtigmikser og server familien din og deg selv eksotiske, enkle, knallgrønne og deilige ernæringsbomber.

  Verdens beste smoothier viser deg hvordan du kan lage helsestyrkende smoothier med fortreffelig smak! Kjartan Skjelde driver to restauranter i Stavanger, og rådene til Berit Nordstrand er basert på medisinsk forskning.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205499614
  Sider
  235
  Høyde
  254
  Bredde
  202
  Vekt
  1047
  Fotografier av
  Haug, Arne Bru

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.