How to Make Coffee

How to Make Coffee
Pris
169,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat PDF
Utgivelsesår 2015
Forlag The Ivy Press
Språk Engelsk
ISBN 9781782402626
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Engelsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Engelsk

Om How to Make Coffee

Caffeine is the most widely consumed mind-altering molecule in the world; we cannot get enough of it, and drinking good coffee is our delivery system. How is it that coffee has such a hold? It's all in the chemistry; the molecular structure of caffeine and the flavour-making phenols and fats that can be lured out from the bean by roasting, grinding and brewing. In How to Make Coffee, culinary journalist Lani Kingston lays out the scientific principles for the coffee-loving non-scientists - why water has to be at a certain temperature, what method works best with which grind, how roast affects taste, what happens when you add cream, which bean you start out with - stick to these and you will never drink an ordinary joe again.- A clear and fascinating guide to the chemistry of coffee- Comprehensively covers every coffee-making method - Invaluable handbook for home baristas and coffee lovers


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn