Stalker

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (8 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Del 5 av serien

Kort om boken

For ni år siden ble presten Rocky Kyrklund dømt til psykiatrisk behandling for et brutalt mord. Han husker ingenting av hendelsen. Etter en alvorlig bilulykke lider han av regelmessige blackouter. Sommeren han skal tilbakeføres til samfunnet mottar…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Stalker

  For ni år siden ble presten Rocky Kyrklund dømt til psykiatrisk behandling for et brutalt mord. Han husker ingenting av hendelsen. Etter en alvorlig bilulykke lider han av regelmessige blackouter.

  Sommeren han skal tilbakeføres til samfunnet mottar politiet en filmsekvens av en kvinne i et vindu. Neste dag blir kvinnen funnet død i sitt hjem. Det er ikke bare voldsnivået som får politiet til å tenke på Kyrklunds gamle mord. Så dukker en ny film opp hos politiet. Politiet kommer ikke til å løse saken uten Joona Linna. Problemet er at Joona har vært forsvunnet i over et år. Nesten alle tror han er død. Nesten alle.

  Dette er den femte boken om Joona Linna.


  "Fra første til siste side er boken fylt med intens spenning og dramatikk. Det er ikke et dødpunkt i denne thrilleren." "I likhet med de fire foregående bøkene om Joona Linna, er «Stalker» en thriller som holder deg våken gjennom natten. Det går i ett. Det intense tempoet, de brå vendingene og de stadige perspektivskiftene gjør at leseren drives gjennom handlingen." "Jeg lover deg spenning til siste side - og at du garantert ikke vil gjette hvordan dette ender før helt mot slutten. Gled deg!" "Stalker er en velskrevet, medrivende krim. Kepler fristes aldri -i motsetningtil mange andre krimforfattere -til å bruke mye tid på endeløse og kjedelige avhør. Her er det heller ikke mye lunken kaffe i pappkrus, eller stereotypiske, gretne etterforskere med mageså. Derimot er det masse av det vi vil ha; driv, grøs, interessante karakterer og hektende cliffhangere." "(...)uutholdelig spennende og vanskelige å legge fra seg når man først harbegynt å lese." (...)etter å ha lest den kommer du alltid til å trekke for gardinene når mørket faller på ..."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202381905
  Sider
  556
  Originaltittel
  Stalker
  Sted
  Height
  212
  Width
  138
  Vekt
  640
  Oversatt av
  Gundersen, Henning J.
  Nummer
  5

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.