Fuglene

Fuglene

Europas og middelhavsområdets fugler i felt

Pris
599,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Medforfatter Grant, Peter J.
Redaktør Ree, Viggo
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205424197

Andre formater / språk

Pocket Bokmål

Om Fuglene

La naturopplevelsen fortsette hjemme! Fuglene er praktutgaven av Gyldendals store fugleguide, boken alle ornitologer og fugleinteresserte i Norge og ellers i Europa foretrekker. Boken måler 22 x 31 cm, og de vakre akvarellene, malt av verdens fremste fuglekunstnere, kommer virkelig til sin rett i det store formatet. De 900 artene presenteres gjennom 200 vakre akvarellplansjer. Til sammen 4000 illustrasjoner viser på en pedagogisk måte hvordan ulike arters utseende kan variere etter kjønn, alder, årstid og utbredelse. Grundige tekster beskriver de ulike artenes størrelse, biotop, kjennetegn, variasjon og låter. Med Fuglene fortsetter naturopplevelsen hjemme, og for alle fuglevenner er den et helt nødvendig supplement til feltboken. Like nødvendig som en god kikkert.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn