Navn i Oslo

Navn i Oslo

Pris
249,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Midlertidig utsolgt

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Midlertidig utsolgt
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Dreyers forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282651837
Sider 147
Sted Oslo

Om Navn i Oslo

Oslo har et rikt tilfang av egennavn som rommer en flik av byens fortid. De er livskraftige kulturminner som brukes hver dag. Lærer vi å gjenkjenne betydningen, kan de dessuten bli som kikkhull inn i historien, innblikk i hva som en gang var. Hensikten med denne boka er nettopp å gi deg mange a-ha-opplevelser og se sammenhenger ut fra hva navnene egentlig kommer av. Navnene i denne boka er delt inn åtte hovedgrupper som: Oslos eldste navn, Folkelige kallenavn, Oppkalt etter, 1800-tallets hyttenavn og Kortreiste feriemål som blant annet Nordpolen, Grønland og Cuba. God tur inn i Oslos spennende verden av navn!


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Grazyna Skarpås, Ark Østerås
26. januar 2017

Artig og lett om Oslos historie

Dette er en bok det er artig å ta fram om og om igjen. Korte passasjer beskeriver ikke bare historien til selve navnene i Oslo, men har gitt meg også innsikt i mye av byens historie. Alt er veldig lettlest og enkelt forklart. KjempeartigRapporter om upassende innhold

Tips en venn