Bøkene om meg

Bøkene om meg

Pris
199,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Kolofon forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788230016473
Serie Bøkene om meg
Nummer 9
Se flere detaljer  

Om Bøkene om meg

"BØKENE OM MEG" - en bokserie fylt av barndomsminner "Bøkene om meg" er en barnebokserie bestående av 10 unike og personlige bøker hvor du setter inn barnets egne bilder. Bøkene har fine farger, herlig tekst med fengende rim og rytme, og et helt personlig uttrykk da hovedpersonen er barnet selv! Barnet vil umiddelbart identifisere seg med og gjenkjenne viktige mennesker, gjenstander og hendelser i eget liv. - Barnet får bøker og album i ett. - Enkelt og overkommelig for alle foreldre; vi har laget teksten - du limer inn bilder. - En morsom og god måte for barnet å huske og gjenkalle de spesielle øyeblikkene i sine første leveår på. - Et perfekt sted å oppbevare minner fra de første årene. - Hver bok har plass til 10 bilder og har egen tekst til hvert bilde - Den perfekte gave til alle anledninger. Dekker hovedområdene i barnets liv: Bok 1 - "Her er jeg!" - om kroppsdelene Bok 2 - "Alle mine uttrykk" - om ansiktsuttrykk og følelser Bok 3 - "Jeg kan!" - om milepæler, utvikling og mestring Bok 4 - "Dagen min" - om daglige gjøremål Bok 5 - "Familien min" - om familiemedlemmene Bok 6 - "Jeg kler på meg" - om klær Bok 7 - "Jeg hjelper til" - om å hjelpe til Bok 8 - "Jeg leker" - om favorittlekene Bok 9 - "Jeg hilser på dyrene" - om husdyrene Bok 10 - "Jeg besøker dyrehagen" - om ville dyr Bøkene passer primært for barn i alderen 0-5 år, men vil være populære for barnet videre opp igjennom livet ettersom de også fungerer som minnebok og album. En helt ny og enkel måte å ivareta barndomsminnene på. Om forfatterne Merethe Rennemo er barnehagelærer og har over 20 års erfaring fra barnehage med aldersgruppen 0-6 år. Er mamma til 4 gutter. Linn Holm Flander er familieterapeut og jobber daglig med barn, par og familier. Er mamma til 2 gutter. Vi har privat og i arbeidet vårt lest utallige bøker for barn. Vi savnet bøker for de minste barna med god tekst og det helt personlige uttrykket, samt en e


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn