Ute av syne

Ute av syne

Pris
149,-
Pocket
BEST PRIS!
VELG LEVERINGSMÅTE:

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

NÅ! Ekstra rabatt. Spar ytterligere 25% ved bestilling med KLIKK&HENT.
Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

FullStockIcon Sendes fra oss innen en uke

Kundevurdering
(1)

Lagerstatus FullStockIcon Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2012
Forlag Vega forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282113137
Sider 501
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

E-Bok
Nedlastbar Bokmål
Pocket
Engelsk
Innbundet
Bokmål

Det hele begynner med en tur til fornøyelsesparken. David Harwood håper at en sorgløs dag på Five Mountains sammen med den fire år gamle sønnen Ethan vil hjelpe på kona Jans depresjon . som har ført til skremmende selvmordstanker. Den morsomme utflukten utvikler seg imidlertid til et mareritt. Da Jan og David kommer bort fra hverandre, kjennes det som om det Davids frykter mest, blir til virkelighet. Men da han melder henne savnet hos politiet, livredd for at hun skal ta sitt eget liv, når marerittet nye høyder. Siden David ikke engang kan bevise at kona har vært i fornøyelsesparken, virker forklaringen hans suspekt . suspekt nok til at politiet tror at hun allerede kan være død, drept av ektemannen. For at David skal kunne bevise sin uskyld og hindre at sønnen blir fratatt ham, må han se en fryktelig mulighet i øynene: At han er blitt offer for en kald, beregnende person som er villig til å skade både ham og familien hans for å hindre at en grusom hemmelighet blir avslørt.


Tips en vennskriv anmeldelse
(5/5)
1   vurdering
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Aid-Mari Olsen
10. april 2015

Ute av syne av Linwood Barclay

Forfatteren holder spenningen på et høyt nivå gjennom hele boken og det er vanskelig å legge den fra seg. Ingenting er som det ser ut til og du blir stadig overrasket. Dette er den femte boken jeg leser av Linwood Barclay og han skuffer ikke. Knakende god krim som anbefales på det varmeste.Rapporter om upassende innehold