Vidas 2

Vidas 2

øvingsbok

spansk for viderekomne

Pris
305,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2003
Forlag Cappelen
Språk Nynorsk
ISBN 9788202219321
Sider 204
Illustrert av Fiske, Anna

Om Vidas 2

Vidas 2 for 2. klasse C-språk/1. klasse B-språk Vidas 1 for 1. klasse C-språk er utsolgt og blir ikke trykket opp i nytt opplag. I Vidas møter vi mennesker fra ulike land og i forskjellige situasjoner. Bøkene presenterer kulturelle innslag som blant annet handler om musikk, skikker, mat, film og litteratur. Vi har valgt å legge like stor vekt på Latinamerika og Spania. Vi møter spanske Javier (i Barcelona), norske Eva (i Sevilla), Clara fra Cuba (i Havana) og Eduardo fra Equador (i Bergen). Disse fire følger vi gjennom bok 1 og 2. Tekstene er nøye tilpasset læreplanmålene. Kommunikasjon, både skriftlig og muntlig, er satt i sentrum, uten at grammatikk på noen måte neglisjeres. Elevene vil møte mange sjangrer og kommunikasjonssituasjoner. Bøkene er delt inn i ulike temaer som både presenterer dagliglivet og gir innblikk i geografiske og kulturelle forhold. Vidas 2 begynner med en repetisjon av sentral grammatikk og kommunikasjon, der viktige emner er arbeidsliv, uteliv og skolehverdag. Andre temaer i Vidas 2 er: Destinos turísticos Encuentros Crisol de culturas Ayer y hoy Læreverket legger til rette for at elevene kan arbeide individuelt, i grupper og i ulikt tempo gjennom differensierte tekster og oppgaver. Vi ønsker at Vidas skal inspirere til videre utforsking av mangfoldet i den spansktalende verden. Til verket hører: Tekstbok Arbeidsbok Lærerveiledning Lyttestoff Ressursside på Internett Forfattergruppen består av: Svein Halvorsen, historiker, underviser i spansk og historie på Ulsrud videregående skole i Oslo. Har reist mye i Latin-Amerika og Spania. Silvia Rovira, cand.philol. med 12 års erfaring i språkundervisning, kommer fra Barcelona og underviser i spansk og engelsk på Sonans Privatgymnas i Bergen. Liv Kristiane Bugge, siviløkonom og hovedfag i spansk og diverse kurs i lingvistikk. Har undervist i spansk på Handelshøyskolen i Bergen.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn