Foraging the Rocky Mountains

Foraging the Rocky Mountains
Pris
279,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat PDF
Utgivelsesår 2013
Forlag Falcon Guides
Språk Engelsk
ISBN 9781493002252
Se flere detaljer  

Om Foraging the Rocky Mountains

The Rocky Mountain region's diverse geography overflows with edible plantspecies. From salsify to pearly everlasting, currants to pine nuts, Foraging the Rocky Mountains guides you to 85 edible wild foods and healthful herbs of the region. This valuable reference guide will help you identify and appreciate the wild bounty of the Rocky Mountainstates. This guide also includes:: detailed descriptions of edible plants and animalstips on finding, preparing, and using foraged foodsrecipes suitable for the trail and at homedetailed, full-color photosa glossary of botanical terms


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn