Louise Mandrell/Maybe My Baby

Louise Mandrell/Maybe My Baby
139,- 139,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2011
EAN 5013929883185
Sjanger Country; Country
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Louise Mandrell

Om Louise Mandrell/Maybe My Baby

1 You Never Cross My Mind
2 Put It On Me
3 Beggin' for Mercy
4 I Thought You'd Never Ask
5 The Pleasure's All Mine
6 Reunited
7 Everlasting Love
8 I Never Loved Anyone Like I Love You
9 Wake Me Up
10 Love Insurance
11 Maybe My Baby
12 Summer Nights
13 Devil in a Fast Car
14 There'll Never Be Another for Me
15 Loving Proof
16 I Wanna Say Yes
17 Some Girls Have All the Luck
18 How Did It Get So Late, So Early
19 You Better Hang Up
20 Are You Just Playing With Me


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn