Handbook of Fruit and Vegetable Flavors

Forfatter

Kort om boken

Acting as chemical messengers for olfactory cells, food flavor materials are organic compounds that give off a strong, typically pleasant smells. Handbook of Fruit and Vegetable Flavors explores the flavor science and technology of fruits and vegeta…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
Format
Forklaring av formater
  • Innbundet

    Bok med hardt omslag.

  • Pocket

    Heftet bok med mykt omslag.

  • Kartonert

    Bok med tykke, stive sider.

  • E-Bok

    Digitalt format. E-bok kan leses i ARK-appen eller på Kindle. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Nedlastbar lydbok

    Digitalt format. Nedlastbar lydbok kan lyttes til i ARK-appen. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Digikort lydbok

    Lydbok på digikort. Krever Digispiller.

  • Compact Disc

    Lydbok eller musikk på CD. Krever CD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Vinyl

    Vinylplate. Krever platespiller.

  • DVD

    DVD-film. Krever DVD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Blu-ray

    Blu-ray-film. Krever Blu-ray-spiller eller annen kompatibel avspiller.

   Fri frakt - på kjøp over 249,-
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.

    Om Handbook of Fruit and Vegetable Flavors

    Acting as chemical messengers for olfactory cells, food flavor materials are organic compounds that give off a strong, typically pleasant smells. Handbook of Fruit and Vegetable Flavors explores the flavor science and technology of fruits and vegetables, spices, and oils by first introducing specific flavors and their commercialization, then detailing the technical aspects, including biology, biotechnology, chemistry, physiochemistry, processing, analysis, extraction, commodities, and requirements for application as food additives. With chapter authors representing more than ten different countries, this handy reference provides a comprehensive view of this evolving science.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    E-Bok
    Kopisperre
    Teknisk DRM
    Filformat
    PDF
    Utgivelsesår
    2010
    Forlag
    Wiley
    Språk
    Engelsk
    ISBN
    9780470622827
    Sider
    1120

    Anbefalt