Rheology of Fluid and Semisolid Foods: P

Rheology of Fluid and Semisolid Foods: P
Pris
1 629,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat PDF
Utgivelsesår 2010
Forlag Springer US
Språk Engelsk
ISBN 9780387709307
Se flere detaljer  

Om Rheology of Fluid and Semisolid Foods: P

The second edition of this fascinating work examines the concepts needed to characterize rheological behavior of fluid and semisolid foods. It also looks at how to use various ingredients to develop desirable flow properties in fluid foods as well as structure in gelled systems. It covers the crucially important application of rheology to sensory assessment and swallowing, as well as the way it can be applied to handling and processing foods. All the chapters have been updated to help readers better understand the importance rheological properties play in food science and utilize these properties to characterize food.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn