Stjernedryss over Cape Town og vindistri

Stjernedryss over Cape Town og vindistri

...

Pris
389,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Pepper
Språk Bokmål
ISBN 9788292527078
Sider 272
Sted Sør-Afrika
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Innbundet Engelsk

Om Stjernedryss over Cape Town og vindistri

En hyllest til et av verdens beste reisemål. Det vakre landet langt mot sør, mellom to oseaner, er godt forankret i sine pluralistiske og ofte motstridende verdier og tradisjoner. Dette speiles blant annet i en fantastisk, men også enkel matkultur, som ledsages av spennende viner og nye smaker. De beste opplevelsene får du inne i byen eller i kort avstand fra Cape Town og Western Cape. Her kan du virkelig la deg inspirere; alle trenger vi påfyll til våre drømmer, det får du her. Ordene er hentet fra boken Stjernedryss over Cape Town, en kulinarisk og estetisk hyllest til Afrikas sydlige paradis. Byen og landet der den rike historien og det pulserende urbane kulturlivet har smeltet sammen til åbli Afrikas mest populære turistmål. Vi ønsker at boka skal være en begeistrende døråpner; Til maten, vinen og livet i en helhetlig og fristende innpakning som gir deg lyst på mer. Smilet og vennskapet ligger alltid på lur i dette vakre og kontrastfylte landet. Sør-Afrika utfordrer våre tradisjonelle oppfatninger om så mangt, og bokas mange stjernedryss er inspirert av dette.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Maja Berthas; Sverre Bjørnsen; Einar Juell; Dan Lystad; Magnus Sjøberg; Sarah Schafer; Leif Sollie; Mia Mortensson; Russell Wasserfall

Anbefalt


Tips en venn