La mamma bæsje i fred!en ærlig bok om familielivet!

Kort om boken

Malin Meekatt Birgerssons varme og morsomme historier vil røre deg til latter og tårer. Du vil garantert kjenne deg igjen i baksiden ved småbarnslivet. En befriende leseropplevelse! Det startet med en følelse. En følelse av at alle andre mammaer er…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om La mamma bæsje i fred!

  Malin Meekatt Birgerssons varme og morsomme historier vil røre deg til latter og tårer. Du vil garantert kjenne deg igjen i baksiden ved småbarnslivet.
  En befriende leseropplevelse!

  Det startet med en følelse. En følelse av at alle andre mammaer er så sinnssykt lykkelige hele tiden. De baker lekre muffins, trener med babyen og stråler om kapp med solen. De legger ut perfekte bilder i sosiale medier, som oser familielykke. I forhold til dem var jeg verdens verste mamma. Helt verdiløs!

  Så innså jeg at de bare lyver! Det var den beste innsikten jeg kunne få! Den må jeg formidle, tenkte jeg, så flere forstår at det er greit å ikke bygge om kjelleren til et surdeigshotell. Det er greit å drikke kartongvin, banke hodet i veggen, banne og kjøpe ferdige kjøttboller. Sannheten om foreldrelivet gjør det lettere å overleve det. Du behøver ikke være supermamma. Du er en fin mamma som du er!


  «Feelgoodboken En mann som heter Ove overlater nå stafettpinnen til La mamma bæsje i fred!» «Helt fantastisk, masse gullkorn! Tekstene treffer ømme punkter og skaper gjenkjennelse. Jeg både lo høyt og gråt da jeg leste boken.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2016
  Forlag
  Pantagruel
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788279008248
  Sider
  332
  Originaltittel
  Låt mamma bajsa ifred!
  Sjanger
  Height
  217
  Width
  146
  Weight
  450
  Oversatt av
  Holmes, Inger Sverreson

  Anbefalt