169,- 169,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
Forlag SEPIA
EAN 5055122113027
Sjanger Easy Listening; Vocal - Female
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Margaret Whiting

Om Dream

Disc 1
1 Honey
2 Skylark
3 Taking a Chance On Love
4 Confessin'
5 I'm Gettin' Sentimental Over You
6 It's Got to Be Love
7 The Man I Love
8 You'd Be So Nice to Come Home To
9 Soon
10 Easy to Love
11 Maybe
12 S'posin
13 Put That Kiss Back Where You Found It
14 And the Angels Sing
15 You Made Me Love You
16 Embraceable You (Feat. Sheryl Crow)
17 More Than You Know
18 Heart & Soul
19 Exactly Like You
20 Now It Can Be Told
21 These Foolish Things
22 The Very Thought of You
23 I've Got You Under My Skin
24 Two Sleepy People
25 It Had to Be You
26 Where Am I
27 Don't Blame Me
28 What's the Use of Wond'rin'
29 Through a Thousand Dreams
30 Surprise Party
Disc 2
1 I Let a Song Go Out of My Heart
2 Georgia On My Mind
3 I'll Be Around
4 Stormy Weather
5 It's Easy to Remember
6 Little White Lies
7 How Come You Do Me Like You Do
8 Serenade in Blue
9 I'll Be Seeing You
10 Music, Maestro, Please!
11 Lover Come Back to Me
12 I Got It Bad and That Ain't Good
13 Some of These Days
14 Can't We Be Friends?
15 It's Funny to Everyone But Me
16 Laughing On the Outside
17 It's the Talk of the Town
18 Memories of You
19 If I Love Again
20 I Ain't Got Nobody
21 There'll Be Some Changes Made
22 Changing My Tune
23 It's Anybody's Spring
24 September Song
25 There's a Small Hotel
26 Isn't It Romantic
27 Dream


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn